Filléres tetszésnyilvánítás

Utolsó kommentek

  • balkáni gerlo: hamvas a neten itt: hamvaseletmu.uw.hu/ :))) (2013.03.25. 14:26) hamvast neten ne keress?
  • pannonfunk: Áh, ez idiotizmus. Hogy miért, arra következő történetet lehet hozni: Képzeljük el, hogy az előző... (2012.12.07. 17:31) A köztársaság megmentése
  • Vérkekec: bocsánat, nem karinthy volt az, hanem örkény.... (2012.04.18. 10:40) Ősök és vétkek
  • balkáni gerlo: Ruzsa Ferenc ma délelőtt Kuncze Gábor vendége volt a Klubrádióban. Itt a beszélgetésük A köztársas... (2012.03.08. 12:55) A köztársaság megmentése
  • tibapó: 1.Mi az, hogy a pártok alkotmányozzanak? nem! Mindenki alkotmányozzon! Ne megfigyelőként, hanem ak... (2012.02.05. 20:39) A köztársaság megmentése
  • Utolsó 20

Szociál

Kadhafi menekül?

2011.02.23. 08:30 gerlo

„De miért van férfi és miért van nő? - kérdezi Moamer el-Kadhafi ezredes, a Líbiai Forradalom Testvéri Vezére és Útmutatója híres Zöld könyvének a NŐ című fejezetében. Valóban, az emberi társadalom nemcsak nőkből és nemcsak férfiakból áll, hanem nőkből és férfiakból egyaránt” - fejti ki az ezredes, aki 1969-ben döntötte meg a monarchiát, s aki hétfői televíziós üzenetében az ellene tüntető tömegeket, az átállt minisztereket és nagyköveteket: röviden saját népét patkányoknak nevezte. Közölte, inkább hősi halált hal, semhogy Líbiát elhagyja, s aki nemcsak arra adott parancsot magán zsoldoshadseregének, hogy a tüntetők közé lövessen, hanem arra is, hogy bombázza Tripoli és Bengázi lakónegyedeit, ráadásul ki is végezteti azokat, akik e parancsot megtagadják – s nem sikerül Máltára vagy Olaszországba menekülniök.

„Vajon miért nem csak férfiak, vagy miért nem csak nők teremtődtek? - kérdi a líbai forradalom vezetője, akinek testőrsége válogatott nőkből és csak nőkből áll. A Zöld könyvet a nyolcvanas években – ahogyan Mao Vörös könyvecskéjét korábban a kínai nagykövetségen - még ingyen osztogatták Budapesten, a Veres Pálné utcában, a Líbiai Arab Népi Szocialista Dzsamáhirijja Népi Irodájában. Ma az interneten volna olvasható – ám egy ideje nem érhető el, a hírek szerint a líbiai internetet Kadhafi parancsára „lekapcsolták”. Nos, ha a Zöld könyv magyarul jelenleg valóban nem is érhető el a neten, az itt embeddelt video azonban igen.

 

 

Ezen állítólag a népe elleni mártíromságra készülő ezredes és környezete menekül, valahol a Szaharában. A patkányok szoktak így, a süllyedő hajóról – bár ezt Kadhafi külön nem mondta. Ő azt jelentette be, hogy az utolsó csepp véréig harcol majd a patkányok ellen.

 

1 komment

Címkék: gender patkányok líbia szahara kadhafi süllyedő hajó

A bejegyzés trackback címe:

https://anzix.blog.hu/api/trackback/id/tr772682422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerlo 2011.02.26. 13:22:07

különös, de nem jött még komment ehhez a bejegyzéshez, nem reklamált még senki, mondván: a videó, amit közreadtunk, s amelyen sivatagi autókonvoj húz valamerre, szép, nagy autók mind, s egy irányba tartanak, nos, meglehet, hogy maga Kadhafi egyik autóban sem ült ott, hiszen azóta Tripoliban nemhogy a tévében, de személyesen is megszólalt, természetsen nem önmagát téve felelőssé az országában ellene zajló felkelésért, hanem azt mondta, az al Kaida és a drogok hatása alatt gondolják egyesek, hogy neki mennie kell. A pénze - - több milliárd dollár - már sikeresen külföldre menekült, mér csak az a kérdés, hogy maga Kadhafi is elhúz-e az orsszágból végül, vagy elfogják - mely eetben valószínűsíthetően nem sok jóra számíthat.
süti beállítások módosítása